Menu
Oud & Nieuw / Overijssel

Oud en Nieuw in Overijssel vieren? Check deze 3 Tips!

oud en nieuw

Bent u nog op zoek naar een leuk Oud en Nieuw arrangement om de jaarwisseling buiten de deur te vieren? Wat dacht u van een fantastisch verblijf in Overijssel? Ontdek deze provincie tijdens een winterse wandeling en geniet van heerlijke diners en een comfortabele kamer in het hotel. Op oudejaarsavond luiden we het nieuwe jaar in met een toost en de volgende ochtend staat er een uitgebreid nieuwjaarsontbijt op u te wachten om het nieuwe jaar goed te beginnen!

TOP 3: Oud en Nieuw tips in Overijssel

  • 2-daags Oud & Nieuw arrangement in het Vechtdal inclusief Feestavond tot 01.00 uur
    Wilt u dit jaar een spetterende jaarwisseling beleven? Overnacht op Oudejaarsavond dan in dit gezellige hotel aan rivier de Vecht. Tijdens uw verblijf wordt er een heerlijk 4-gangen menu bereid door de chef en is er een feestavond van 21.00 tot 01.00 uur. Het is hier dan ook op en top genieten met de jaarwisseling!
  • 3-daags Oud & Nieuw arrangement met Live Muziek op Oudjaarsavond
    Ga spetterend het nieuwe jaar in met een feestelijk Oud en Nieuw Arrangement. Sluit 2020 af met onder andere feestelijk ontvangst met een drankje en amuse in de carrousselbar en aansluitend een 4-gangen diner op Oudjaarsavond met live muziek. Geniet met de jaarwisseling in deze sfeervolle villa!
  • Heerlijk 4-daags Oud & Nieuw arrangement in Twente
    Tijdens de feestdagen is dit 4-sterren hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Kom met Oud en Nieuw heerlijk genieten in Twente.

Tijdens uw verblijf wordt er rekening gehouden met alle maatregelen die op dat moment van kracht zijn. U kunt dus op een veilige en verantwoorde manier de jaarwisseling vieren!

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl