Menu
Overijssel / Weekendje weg / Wild

Wildarrangement in Twente

wildarrangement in twente

Wild eten

U heeft er misschien wel eens van gehoord maar wat weten we nou eigenlijk écht over wild eten? Ten eerste houdt wild in dat een dier of plant zonder hulp van mensen leeft of zich voortplant in de vrije natuur. In ons land vinden we verschillende diersoorten in het wild. De meest bekende soorten zijn konijnen, houtduiven en ganzen. Daarnaast behoren ook herten, zwijnen, eenden, reeën, runderen, vossen en verschillende vogelsoorten en ander klein wild in Nederland. Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober en eindigt in december. Wilt u wild eten zelf beleven? Dat kan met dit wildarrangement in Twente!

Wildarrangement in Twente

Zin om met z’n tweetjes er lekker even tussenuit te gaan en bent u gek op wild eten? Boek dan dit speciale wildarrangement in het mooie Twente en geniet op dit sfeervolle landhuishotel van 2 avonden een heerlijk wild diner.

Hotelkamers

Alle hotelkamers zijn standaard voorzien van een zithoek, televisie, een bureau en een ruime badkamer met föhn, toilet en een douche of bad. Het hotel is tevens uitgerust met een mindervalidenkamer. Tijdens uw wildarrangement in Twente kunt u kiezen uit een Economy kamer, Comfort kamer of een Bostuin kamer.

Fietsen en wandelen in de omgeving van het hotel

De omgeving van hotel is fantastisch om te ontdekken te voet en per fiets tijdens uw wildarrangement in Twente. Het hotel is het startpunt van veel wandel- en fietstochten.

Wilt u de kastelen in de directe omgeving van het hotel ontdekken, dat kan met de 6 kastelenroute. De kastelenroute loopt rond Diepenheim. U kunt ook een fietsroute Markelo, Rijssen of Goor maken. Het hotel beschikt ook over een eigen fietsroute. De fietsroute van ongeveer 35 kilometer loopt door het prachtige Twentse coulissenlandschap. Tijdens de route fietst u langs de Diepenheimse kastelen en door de eeuwenoudse bossen en landerijen van het Twentse landschap.

Het hotel is ook een uitstekende locatie voor wandelaars. U kunt rondom Markelo diverse wandelroutes maken. De wandelroutes die u kunt maken zijn onder andere de Tichelroute en het Probuspad. Het hotel grenst ook aan de NS wandeling en het Pieterpad. In de steden Deventer, Rijssen, Hengelo en Enschede kunt u prachtige stadswandelingen gemaakt worden, deze steden liggen op korte afstand. Er is dus van alles te ontdekken tijdens uw wildarrangement in Twente.

Geniet dit najaar van dit heerlijke Wildarrangement in het mooie Twente!