Menu
Toppers

Top 3 onvergetelijke vriendenweekenden

actief weekendje met vrienden in overijssel

Is de organisatie voor het vriendenweekend dit keer uw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor een van onze Top 3 onvergetelijke vriendenweekenden! Ga samen met de vrienden een weekendje naar Overijssel, maak gebruik van de leuke activiteiten! Bij ons vindt u altijd een Vriendenweekend die aan uw wensen voldoet!

1. Vriendenweekend met DAF rijden, High Wine of Beer en BBQ in de Weerribben

Lekker 1x per jaar met je vrienden een weekendje weg. Met dit Vriendenweekend geniet je in de Weerribben in een vrijstaande groepsaccommodatie. Leuke activiteiten zoals rijden met een DAF, een High Wine of High Beer en een lekkere barbecue hebben we al vast voor jullie geregeld. De rest van het weekend is vrij in te vullen we hebben mogelijkheden genoeg!

2. Weekend at the Prison: Een crimineel goed vrienden weekend in Overijssel

Zijn je vrienden en jij helemaal gek van Escape Rooms en hebben jullie de locaties bij jullie in de buurt wel gezien? Speciaal voor alle Escape Room liefhebbers hebben wij een 3 daags weekend arrangement samengesteld waarbij meerdere escape games aan bod komen.

3. Maffia Familieweekend in de Weerribben met overnachting

Kom met uw familie genieten van dit gezellige familieweekend in de Weerribben. Overnacht in een luxe watervilla en maak kennis met leuke activiteiten. Dit weekend staat in het teken van de maffia van casino spelen tot prison break. Alles is tot in detail doorgevoerd.