Menu
Toppers

Top 5 van de leukste dagjes uit in Overijssel

dagje uit giethoorn

Is de organisatie van een dagje uit dit keer uw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor een van onze Top 5 leukste dagjes uit in Overijssel! Ga samen met je vrienden een dagje naar Overijssel, maak gebruik van de leuke activiteiten! Bij ons vindt u altijd de leukste dagjes uit die aan uw wensen voldoen!

1. Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement 

Voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie is dit Giethoorn combinatie arrangement een goede tip. Lekker eten, knapzakje mee, wandelen, punteren en de dag afsluiten met een diner.

2. Dagje uit giethoorn – Ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – geweldig uitje

Een ontspannen en onbezorgd dagje uit met familie en vrienden. Alles is geregeld met een goed gevuld dagprogramma. Maak een rondvaart, geniet van het dorp Giethoorn, u gaat een uurtje bowlen en lekker eten.

3. Giethoorn – Het Giethoorn High Tea arrangement 

Een gezellige dag in Giethoorn beleven met een mooie rondvaart door het prachtige dorp van 1 uur en u kunt genieten van een heerlijke uitgebreide High Tea in een gezellig restaurant aan het water! Ontdek Giethoorn en voor of na uw programma heeft u uiteraard alle tijd om Giethoorn te voet nog verder te verkennen.

4. Trappen, Varen en High tea – Elektrisch verplaatsen door Giethoorn en omgeving

Zin in een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? U gaat met de elektrische fiets Giethoorn en omgeving verkennen. Als u terug komt na de fietstocht stapt u aan boord van de rondvaartboot en verkent u het schitterende dorp vanaf het water. Terug in het restaurant staat er een overheerlijke high tea voor u klaar. Dit uitje is al te boeken vanaf 2 personen.

5. Rondvaart van 2 uur door de natuur in Giethoorn

Dagelijks bieden wij rondvaarten aan. Onder begeleiding van een deskundige schipper/gids maakt u kennis met het dorp. Tijdens de 2 uur durende rondvaart vaart u ook door het schitterende natuurgebied de Wieden waar u deskundige uitleg krijgt over de flora en fauna. Van april tot en met oktober gaat de 2 uur durende vaart dagelijks en soms meerdere keren per dag. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden en plan ook een heerlijk dagje uit in Giethoorn.