Menu
Toppers

Top 5 super vriendinnenweekend

vriendinnenweekend plannen

Is de organisatie voor het vriendinnenweekend dit keer uw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor een van onze Top 5 super vriendinnenweekend! Ga samen met uw vriendinnen een weekendje naar Overijssel, maak gebruik van de leuke activiteiten! Bij ons vindt u altijd een Vriendinnenweekend die aan uw wensen voldoet!

1. Vriendinnenweekend in een villa in de Weerribben met workshop, High Wine, ontbijt en avondeten

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is het Vriendinnenweekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of 8-persoons villa, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten, ontbijt, bbq of gourmet en lekkere plate. Alles er op en er aan dus dat wordt lekker genieten en relaxen!

2. Vriendinnen weekend arrangement in Giethoorn

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is het Vriendinnenweekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of  12-persoons lodge met elektrosloep, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten. Zo kunt u kiezen uit diverse creatieve workshops en workshops persoonlijke verzorging.

3. Vriendinnenweekend met DAF rijden en overnachten in Giethoorn

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is dit Vriendinnenweekend arrangement echt iets voor jullie! Jullie overnachten 2 nachten in een 4-, 6- of  12-persoons lodge met een eigen elektrosloep! Daarnaast gaat u aan de hand van een leuke puzzelroute op pad met de DAF.

4. 3-daags Vriendinnenweekend met e-chopper tocht en VR game in Giethoorn

Heerlijk met uw vriendinnen lekker ontspannen en bijkletsen? Dan is dit Vriendinnenweekend arrangement echt iets voor u! U overnacht 2 nachten in een 4-, 6- of  12-persoons lodge met elektrosloep, waar u alle ruimte heeft om heerlijk bij te kletsen. Het weekend zit ook boordevol leuke activiteiten, zoals onder andere een VR-dinnergame en E-Chopper rijden.

5. Luxe vriendinnenweekend in de Weerribben – Slapen in een Watervilla met Sloep

Luxe genieten in de Weerribben. Deze nieuwe watervilla’s liggen aan het water en beschikken in het hoogseizoen over een eigen sloep. Geniet van een uitgebreide High Wine, borrel op uw privé terras bij uw villa, kaasfondue en leuke activiteiten. Op zoek naar luxe vriendinnenweekendje? Kom naar de Weerribben.